Lerdueskydning

Hos Svinningegårdens aktivitetspark har vi bæredygtig lerdueskydning i Danmarks måske smukkeste naturområder. Udfordre dine venner og test dit eget fokus.

Book dit næste arrangement


  Bæredygtig lerdueskydning

  På Svinningegården går vi alle op i bæredygtighed. Vi forsøger altid aktivt at skåne den smukke natur der omgiver aktivitetsparken, og det afspejler sig også i vores bæredygtige lerdueskydning.
  Vi skyder udelukkende med bionedbrydelige haglskåle. Modsat andre haglskåle indeholder de intet plast, og efterlader derfor ikke mikroplastik i naturen. Derudover bruger vi ligeledes ikke olieholdige lerduer, men lerduer lavet af harpiks.


  På denne facon sikrer vi at aktivitetsparkens lerdueskydning, ikke sviner naturen unødigt til, så fremtidige generationer også kan nyde denne fornemme sport uden dårlig samvittighed over for naturen og miljøet.”

  Lerdueskydning i smuk natur

  Søger du en aktivitet der udfordrer dig og dine venners sanser og reaktionstid? 

  Så er lerdueskydning aktiviteten for jer.

  Lerdueskydning er aktiviteten for jer, som har lyst til et par sjove og spændende timer, naturligvis under ansvarlig og vejledning af vores erfarne og dygtige lerdue instruktører. Hos os handler det ikke blot om at skyde efter lerduerne, men reelt at lære og sigte, fokusere, og ramme plet! Vores instruktører vil rådgive jer og hurtigt sikre at i går fra ikke at kunne ramme, til at være mesterskøtter.

  Selve aktiviteten består af skydning efter lerduer på vores skydebaneanlæg og prisen inkluderer lerduer, patroner, ørepropper, lån af våben samt vejledning af instruktør.

  Priser

  Lerdueskydning

  650 kr. pr. person min. 6 prs. OBS maks 12 prs.
  • 1-2 timers aktiv skyderi
  • Professionel vejledning
  • Patroner og træning inkluderet
  • OBS. Sikkerhedsbriller skal medbringes

  Hvad er lerdueskydning?

  Lerdueskydning er en aktiv sport der over de seneste år er blevet populært herhjemme i Danmark. Lerdueskydning er en sport der kræver fokus og viljen til at lære at se og lytte og time sine handlinger.

  I sin simpelhed bliver der send ler diske ud i luften, hvorefter det er din opgave at skyde dem med et klassisk jagtgevær. 

  Vores lerdueskydning er altid under det vågne og vejledende øje, fra vores professionelle instruktører.
  Lerdueskydning er en engelsk topsport og er endda en disciplin til de Olympiske Lege. 

  Lerdueskydning hos Svinningegårdens aktivitetspark, er den perfekte måde at kombinere udendørssamvær med en adrenalinfremkaldende aktivitet.

  Ofte stillede sprørgsmål til lerdueskydning

  Er lerdueskydning sikkert?

  Hos Svinningegaardens aktivitetspark er sikkerheden på alle vores aktiviteter altid i top. Selvom lerdueskydning indebærer brugen af jagtgevær, kan du helt roligt, uden nogle erfaring, nyde den spændende aktivitet i trygge hænder. 

  Lerdueskydning er helt sikkert, og der er ingen fare for at komme til skade under aktiviteten. Vi går meget op i vores kunders sikkerhed og tilfredshed og stiller derfor altid til rådighed med sikkerhedsudstyr, instrukser og professionelle instruktører, der guider dig i alt du har behov for at vide. 

  Skal jeg selv medbringe udstyr?

  Hos Svinningegaardens-aktivitetespark sørger vi altid for at, alt udstyr er godkendt og i top. Til Lerdueskydning skal i dog være opmærksomme på at medbringe jeres egne beskyttelsesbriller og eventuelle handsker. Har i spørgsmål til lerdueskydning eller ønsker i at booke, så kan godsejer Simon P. Hansen-Nord assistere på tlf. 40936865

  Tilmeld nyhedsbrev

  Tilmeld vores nyhedsbrev og få de seneste opdateringer & nyheder