Træklatring

Klatring er en sjov, fysisk og mental udfordrende aktivitet, der med garanti vil ryste grin og adrenalinsus af sig.

Kom op i toppen af parkens 100 år gamle bøge- og egetræer og nyd naturen i 15 meters højde.

Nogle spørgsmål?


  Træklatring

  Klatring er en sjov, fysisk og mental udfordrende aktivitet, der med garanti vil ryste grin og adrenalinsus af sig. Kom op i toppen af parkens 100 år gamle bøge- og egetræer og nyd naturen i 15 meters højde. Klatring i disse højder kan være en intens oplevelse for nogle, men du er altid i sikre hænder. Hos Svinningegårdens Aktivitetspark, har vi stor fokus på sikkerhed og I er altid i trygge og sikre hænder.

  Vi tilbyder tre former for klatring: træklatring, rebklatring og klatring på kæmperebstige. Herunder kan du læse om de forskellige klatreaktiviteter.

  IMG_7077
  IMG_3399
  IMG_3384
  Svinningegården - billeder-3
  IMG_7077
  IMG_3399
  IMG_3384
  Svinningegården - billeder-3

  Priser

  Prisen er 5500 kr. for et arrangement. Ved 10 personer varer et arrangement ca. 2,5 timer.

  Kontakt os for pris, hvis I er mere end 12 personer.

  Rebklatring

  Rebklatring er en unik fysisk udfordring, hvor du med klatresele og en god portion vejledning klatrer lodret op af et reb, der er sat fast på en solid gren 16-18 meter oppe i træet. Når du først mestrer teknikken, giver det dig en helt særlig svævende fornemmelse af at ’gå i luften’.

  Aktiviteten er teknisk krævende, men alle kan være med. Vi lærer dig om alt udstyret, herunder karabinhager – en type af reblås, som sikrer mod fald – Grigri/rebbremse og knuder at kende, så du selv kan klatre op af rebet og rappelle ned igen.

  Adrenalin

  4 ud af 5

  Teknik

  5 ud af 5

  Kæmpe-rebstige

  Balance er din ven, når du skal bestige den fritsvævende kæmperebstige. Rebstigen kræver en vis portion kræfter og mod, for den fører dig mere end 10 meter lodret op i træets krone – en højde, der for nogle i sig selv er en udfordring. Rebstigens sjove, gyngende fornemmelse giver nemt et sug i maven og kræver for mange et fast greb om trinnene.

  Der er svaje-garanti på Svinningegårdens rebstige, så vælger du at klatre ned af de mange trin selv, eller give slip og få en gyngetur i 10 meters højde, inden instruktøren firer dig helt ned?

  Adrenalin

  5 ud af 5

  Teknik

  2 ud af 5

  Træklatring

  I træklatring, er det ikke nok at finde barndommens frimodige glæde for at klatre i baghavens æbletræer frem. Hos os skal du klatre i 100 år gamle, stolte bøge- og egetræer, og du skal bruge både balance, fysik og koordination, når du forsøger at klatre til tops i træet.

  Når du har nået 15 meter op i træets top, skal du huske at mærke det svajende træ under dig, og nyde udsigten over den smukke Svinningegård, inden du klatrer eller rappeller ned igen – alene eller med instruktørens hjælp.

  Adrenalin

  2 ud af 5

  Teknik

  3 ud af 5

  Dette får I med, når I booker et klatrearrangement

  Har vi vækket din interesse? Kontakt os i dag, for at høre nærmere om vores tilbud, og book tid til et par fantastiske timer i Svinningegårdens smukke trætoppe.

  Tilmeld nyhedsbrev

  Tilmeld vores nyhedsbrev og få de seneste opdateringer & nyheder