Vintertilbud

Gælder alle weekender i januar og februar. Et enkeltstående arrangement bliver afviklet, når 10 eller flere personer er tilmeldt.

Alle arrangementer kræver tilmelding, og der skal betales depositum. Enkeltpersoner, par og grupper må tilmelde sig – uanset antal.

Vil I som gruppe reservere et tidspunkt, hvor ingen andre deltager gælder normale priser og vilkår.

Tilmelding sker enten i besked til Svinningegårdens Aktivitetspark, på e-mail til aktivitetspark@svinningegaarden.dk, eller på sms til 71967787Eller i kommentarfeltet på Facebook (link)

Nogle spørgsmål?


  Praktisk

  Tilmelding sker enten i besked til Svinningegårdens Aktivitetspark, på email til aktivitetspark@svinningegaarden.dk, eller på sms til 71967787. Eller i kommentarfeltet på Facebook (link)

  Betaling af depositum sker på MobilePay nr. 512134 – men først når et enkeltstående arrangement har fået nok tilmeldinger.

  Paintball

  Inkluderet:

  500 kugler/pers – varm kakao – 2 timers aktiv spilletid – leje af alt nødvendigt udstyr – 450 kr./pers.

  Depositum på 200 kr. betales når der er nok tilmeldinger til arrangementet. Ved overførslen noteres ”PB” som forkortelse for paintball + antal deltagende, dato og klokkeslæt.

  NB: Man skal være fyldt 16 år, for at må spille paintball, og de der ikke er fyldt 18 (atten) år, skal have spiltilladelse fra forældre/værge. Tilladelsen kan udfyldes via QR-koden i kommentarfeltet.

  5-kamp

  Aktiviteter: Bueskydning, luftgevær, pusterør, sømblok og hesteskokast + stigegolf

  Derudover varm kakao og snobrød inkluderet i prisen.

  250 kr./pers.

  Depositum på 100 kr. betales når der er nok tilmeldinger til arrangementet. Ved overførslen noteres ”5K” som forkortelse for 5-kamp + antal deltagende, dato og klokkeslæt.

  Tilmeld nyhedsbrev

  Tilmeld vores nyhedsbrev og få de seneste opdateringer & nyheder